måndag 15 december 2014

Nu är den såld

Fick i alla fall över mitt absoluta minipris men inte mycket. Förutom det jag visste som brister så drog det ner att det är en import (visste jag inte spelade så stor roll) och så var det en massa skador på taket pga att jag hela tiden måste parkerat under träd och det ramlat ner kastanjer mm. Dessutom lyste den där lampan om insprutningen tyvärr (den lyser ju och är borta lite som den vill). Men skit samma, jag sparar per månad och jag fick 1200 Euro för den. Visste ju jag inte skulle få så mycket som den var värderad online för det vore ju för en bil i toppskick. Och det var den inte det visste jag ju.

Klockan 17 ska ja göra en patient (alla får 1-2 patienter att göra tidigare än vanligt så alla kan gå på julfesten) sen hem och mata hamstrarna, duscha och byta om. 18.20 ska jag möta upp lite folk vid spårvagnen (är ju många som bor här) och så åker vi gemensamt in till stan.

Eftersom vi har julfesten idag och Jana måste iväg igen vid halv fyra så kommer vi ta vår lunchdate någon annan dag istället. Kinabuffe! Så gott! Men idag passade det inte så bra.

Inga kommentarer: