måndag 29 december 2014

Succe

Hittade nästan allt jag skulle. Orkade inte kolla på skor dock...men jag har ju en skoaffär här i närheten så det kan jag göra imorgon eller så.

Men fick tag på jobbyxor, ett par att ha privat, en skjorta och så köpte jag ett lager underkläder så jag kan rensa ut en del slitna. Hittade Cityakuten också efter lite åkande runt så passade på att köpa både säsong 2 och 3, så nu har jag 44 osedda avsnitt :) Var även in på djuraffären och köpte lite godis till hammisarna. Charlotte har nu en godissak mer än dubbelt så stor som hon själv. Hon får ju inte äta allt då dvärghamstrar har en hög diabetesrisk. Men nu hittade jag en som är okej för henne. Sk ase om jag kan fånga henne och godiset på bild sen.

Handlade även lite mat, men måste handla mer imorgon. Kunde inte bära mer.

Nu ska jag äta, sen se ett avsnitt Cityakuten, städa lite och sen se om det blir backhoppning idag då. Den blev ju inställd till slut igår efter att ha blivit uppskjuten 2 timmar, de fått ner ett par hoppare, skjutit upp den lite till och så ställt in. Synd om hopparna bara idag var en av deras två lediga dagar.

Inga kommentarer: