måndag 1 december 2014

Varför ska det alltid jäklas?

Skulle iväg och storhandla idag och senare i veckan sälja bilen. Har väntat till nu för att vi idag har fått lönen med julbonsen på. Jaha, det var bara det att bilen startade inte! Jäkla skit! Jag hoppas att det bara beror på att det är kallt här. Iof bara -1 på termometern men som vanligt här en råkall fuktig kyla så väderappen säger att upplevd kyla är -10.

Så jag fick ta S-Bahn in till stan, lämnade plasma och hämtade upp Yutings matchtröja hos Hanna som fixat underskriften av Olli på fanklubbarnas julträff med proffsen igår. Äntligen är det fixat så jag kan skicka den med posten till Kina imorgon. Sen hem och cykla iväg och handla, dock ingen storhandling utan får dela upp det och handla ett par dagar efter varann nu då.

Ska prova starta bilen senare i veckan om det blir varmare. Startar den åker jag direkt iväg och säljer den. Startar den inte vet i fan vad jag ska göra.

Tappade lusten lite så resten av kvällen ska jag sitta i soffan och äta popcorn. Imorgon är vi på det igen, då ska jag göra tester på gymmet.

Inga kommentarer: