lördag 16 januari 2016

Blev lite ändring

Inga garderober är gjorda för Flo klev upp igen på dagtid. Då jag även planerat att städa hamstrarnas uteplatser så snappade jag snabbt åt mig henne och stoppade in henne på en annan ledig plats. Hon har nämligen, helt själv, precis som Kassandra förut valt att sova där istället för i buren. Jag tycker ju det är både mer obekvämt och hon blir lättare störd men om hon vill ha det så så får hon det.

Men nu är hennes plats dammsugen och svabbad. Väntar på att golvet ska torka. Även Jojos och Nils är gjord så långt (men den är ju mindre och lättare). Jäklar vad de kan skita ner på ett par veckor! Brukar nämligen göra den storstädningen ungefär varannan-var tredje månad.

Kvar är Fannys där Flo just nu sover. Men den är också liten. Sen ska jag permanent dela av en del av FlosFernando kan vara där. Nu gör jag det provisoriskt varje kväll. Men vill helst ha nått system så jag lätt kan öppna mellan dom då han inte är ute nattetid. Och då kan ju Flo faktiskt så ha hela dom timmarna. Men det snöar och är kallt så jag har ingen lust att cykla till byggaffären. Får se vad jag hittar i källaren. Annars fortsätter jag som förut ett tag till.

Men nu har jag en paus och kollar på skidskytte. Sen blir det till att fortsätta.

Inga kommentarer: