fredag 15 januari 2016

Helg, helg, helg!

Jaaa, har gått av och har från nu helg.

Imorgon ska jag laga Flygande Jakob och baka kladdkaka.

Igår låg jag och läste till 3.30. Inte så smart då jag så långsamt måste vända tillbaka dygnet lite då jag nästa veckan måste gå upp 7 dagar på raken för dagpass! Hua. Tur jag har få patienter på morgonen så det räcker jag börjar mellan 8 och halv nio (lite olika beroende på vilken dag). I alla fall så långt jag har schema dvs onsdagen. Men boken var spännande.

Har läst ut fjärde boken av Lars Bill Lundholm - Gamla Stan morden. Lika bra som de tre innan. Har en femte oläst som ligger på vänt. Men den får vänta. Ska läsa ut boken Fernando Torres - El Nino, my story först. Är halvvägs i den, har läst den parallellt med den andra.

När den lika omstridde som kände skådespelaren Peter Branting hittas död utanför sin bostad i Gamla Stan ställs den egensinnige kriminalkommissarien Axel Hake inför ett av sina mest spektakulära fall. Händelsen väcker enorm uppmärksamhet och Hake tvingas hantera såväl den upphetsade pressen som sin opportunistiske chef Seymour Rilke. Dessutom upptäcker Hake att charmören Branting haft kontakt med Hanna hans Hanna. 
Gamla Stan-morden är den fjärde delen i Lars Bill Lundholms hyllade deckarserie om kommissarie Hake. 

Inga kommentarer: