onsdag 15 juni 2016

Fullspäckad dag

Var först iväg till kliniken här i närheten och fick mer metacam till Jojo. Tredje påfyllningen i flaskan nu, helt otroligt! Vi trodde ju alla att han skulle ha ca 2 veckor. Vi gick över på vecka 10 idag. Han har nu visserligen fått en till tumör men är fortfarande som vanligt. Äter, sover, springer i hjulet och är lika aktiv som innan (vilket iof inte är så mycket Jojo och Nils är mysgubbarna som tar det lite lugnt :) ).

Sen till kontoret och hämta schemat, spårvagnen till stan och till stadsamt där jag fick mitt papper på att jag fortfarande är svensk medborgare (så jag kan få ett pass i Sverige nästa vecka). Efter det till plasmacentret och lämna plasma så jag fick påfyllt i plånboken också. Sen hem, snabbt äta och direkt iväg på arbetsplatsträff.

Efter den hade jag bara en halvtimme fritt innan jag måste köra igång kvällsvändan så jag kollade runt lite i affärer i vårt lilla centrum här i stadsdelen, ingen idé åka hem emellan. Sen jobbade jag, var hemma en kort sväng mellan 19.40-20.30 då jag gav hamstrarna mat och släppte ut Fernando som vaknar tidigt.

Hemma igen 22.00, gav Messi medicin, ut med honom, Louis, Fanny och Uffe som alla vaknat och väntade på att få gå ut. Nu väntar jag på att Jojo ska vakna så jag kan klippa tänderna på honom och sen ska han få gå ut också. Efter det ska jag inte göra ett dugg mer idag!!

Imorgon är det lite lugnare. Ska träffa vaktmästaren till nya lägenheten klockan 10.00 så jag kan få mäta köket. Ska även fota rummen denna gången. Sen iväg till universitetet där Anja jobbar. Ska köpa hamsterfoder av henne. Hon hade också en hamster hon trodde hade diabetes men sen visade det sig det var inte så. Och då hon fick receptet av mig på fodret så är det samma som Nils äter och nu behöver hon det inte mer så då köper jag det av henne. Mitt foder till Nils börjar ta slut så det passar ju bra. Sen jobb på kvällen.

Man tror ju inte det är sant men fredag är förutom jobbet helt tom! Vet inte när jag hade en sådan dag sist. Lördag ska jag lämna plasma igen och på söndag ska jag och Annika på roadtrip till Osnabrück. Vi är en hög från Hamsterhjälpen som är inbjudna till Marko för att fira att han haft Leeroy (sin hamster) i  (hela) 2 år.


Inga kommentarer: