torsdag 30 juni 2016

Går igenom prisförslag

Har nu fått en del och sitter och går igenom. Man får passa sig för vad som ingår. Jag menar om man säger man vill ha ett prisförslag på flytt så ja, då menar jag ju hela flytten. Borde väl vara normalast? Ett förslag som lät jättebra fram tills jag kom till meningen, i priset ingår bara på- och avlastning av möbler på lastbilen samt transport. Jag ska alltså själv släpa ut dom?! Jag menar, i så fall kan jag betydligt billigare själv hyra mig en liten lastbil och även köra själv. Den 1,5 km är liksom inte grejen. Grejen är ju att få hjälp få möblerna nerburna från andra våningen.

Ja, jösses, som sagt man måste läsa allt noga! Ska bestämma mig och se till att ge besked senast imorgon tänkte jag så är en sak till avprickad. När jag ändå höll på tog jag in några förslag på målning också men det gör jag nog själv. Det kan jag göra så mycket billigare och jag har ju 4 veckor på mig då jag har båda lägenheterna dubbelt 1 månad.

Måste komma ihåg att ringa vaktis på nya stället idag (har telefontid i eftermiddag) och säga jag vill ha diskbänk och spis från dom.

Idag fortsätter äntligen fotbolls EM. Så man har något att titta på, även om jag idag och imorgon som vanligt bara kan se andra halvlek. Men är som tur är ledig i helgen när Tyskland och Island spelar. Och nästa vecka har jag kort kväll (+ lunchvändan) så jag är hemma innan 21.00 när semifinalerna och finalen går.


Inga kommentarer: