tisdag 7 juni 2016

Ingen ringde

Lite sur faktiskt. För de lovade. Eller hon i kundtjänst lovade. Sen att den andra tanten inte ens var där igår och inte kunde lova något alls, så vem vet om hon var där idag?

Jag gick upp klockan 6 och var och lämnade plasma 7.30 för att jag skulle vara nåbar hela dagen (där inne får man inte ha mobilen med). Suck.

Dessutom är det fortfarande kvavt här. Vi är inne på 5 dagen på rad eller nått. De pratar om åska och regn och oväder. Verkar som hela Tyskland får det utom Bremen. Visst det mullrar lite och igår kom en kort men intensiv regnskur men inte är det oväder inte och det är lika kvavt och varmt efteråt. Jag tål värme dåligt och känner mig därefter. Sovit dåligt också inatt för det var så varmt. Igår natt däremot var det kallt (naja 10 grader men jämfört med 20 grader som det är nu är det ju kallt) och då sov jag som en stock.

Dricker på min kvällsrunda mellan 1-1,5 liter och mår därför illa för att jag druckit så mycket men när svetten rinner och halsen är torr måste man ju dricka. Jag behöver absolut inte ha regn, i alla fall inte på kvällarna men det räcker gott och väl med 20-25 grader. Det måste inte vara 30 grader eller mer. I alla fall inte när man jobbar.

Inga kommentarer: