tisdag 14 juni 2016

Kontraktskrivning med mera

Så nu är det nya kontraket underskrivet. Jag ska imorgon ringa vaktmästaren så han får släppa in mig i lägenheten så jag noga kan mäta köket (och fota rummet) och se om mitt kök går in. Här ingår inte köken som i Sverige. Spis ställer de dock dit om man vill och eftersom spisen här också tillhör lägenheten här är det ju perfekt. Har dessutom på jobbet hittat ett reklamblad från en flyttfirma som inte bara flyttar utan även kan ta på sig att montera ner köket och upp det på nya stället inkl vatten och ström anslutningar. Så ska ringa dom också och få prisuppgift.

Eftersom den står tom så får jag den även 10 dagar innan 1 september och det är ju bra. Då hinner jag i lugn och ro flytta lite hamsterburar själv (om jag nu väljer det alternativet).

På vägen hem tog jag bussen som går på andra sidan om stan och därför förbi zooaffären. Behövde flachs åt Nils och bananchips åt Fernando. Passade även på att köpa en till transportbox. På vägen hem började det spöregna så min tvätt som hängde på balkongen och var nästan torr är nu genomblöt igen. Suck. Men nu ljusnar det igen och det har slutat regna så jag kanske kan klara kvällen utan att bli blöt i alla fall.

Idag skickar jag också iväg uppsägningen på den här lägenheten.

Idag är det ingen klockan 15.00 match i EM så jag kommer bara kunna se andra halvlek av Portugal - Island ikväll.

Inga kommentarer: