onsdag 8 juni 2016

Men suck.....

Jag bara känner jag ORKAR inte mer. Så här är det, min chef har nu lagt sig i lite till (de vill ju inte jag ska hitta lägenhet för långt bort och kanske byta jobb) och ringde bostadsbolaget. Den lägenheten jag tittat på och vill ha, har tydligen gått som erbjudande till något socialfall som bott länge hos Brebau och som av någon anledning måste byta lägenhet (alltså inte dom andra som också anmält sitt intresse via mail). Han måste dock senast idag lämna besked om han vill ha den. När min chef ringde vid middagstid hade han inte hört av sig än.

Men i alla fall hade de nu hittat en annan lägenhet som är reserverad för mig så om jag vill ha den är den min. Jaa, bra tyckte jag och tack så mycket och skyndar mig hem för att kunna kolla mailen dit förslaget mailats (var ute och jobbade lunchrundan när han ringde). Öppnar det och ser att lägenheten ligger på våning 3 utan hiss. Ridå ner! Men suck...jag har extra sagt till vid anmälan och även till min chef att det måste vara bottenvåning eller med hiss utan en massa trappor.

Så nu finns det ju en pyttelitenchans den där andra inte hör av sig men annars börjar det om från början igen. Mailade nyss tanten på bostadsbolaget och tackade så hemskt mycket för hjälpen och att jag är tacksam jag får gå lite före alla andra men tyvärr våning 3 funkar inte hur mycket jag än skulle vilja det. Bor liksom på våning 2 nu och det är för många trappor upp hit. Då är en våning högre upp liksom ännu sämre.....

Har dessutom en sån full kväll att rasten idag bara blev 2 timmar då jag måste iväg 15.15 igen så köpte med mig pommes och en halv kyckling hem. Varken orkade eller hade lust ställa mig och laga mat. Nu måste jag snabbt diska (5 min har jag på mig) och sen sticka iväg igen. Är i alla fall svalare ute idag, 17 grader och moln. Skönt med en paus från 30 grader, stekande sol, kvavt, regn och åska.

Inga kommentarer: