torsdag 28 juli 2016

Jobba extra

På söndag ska jag jobba extra i en annan stadsdel, Schwachhausen. The Big Boss ringde i förmiddags och frågade om jag kunde hjälpa till. De har provat med all sin extra personal, de ordinarie osv men ingen kan. På lördagen jobbar en vikarie men hon kunde inte söndag. Jag ska iof till Hannover men först på eftermiddagen då Hamsterhjälpen har årsmöte. Så sa att jag kan jobba förmiddagen. Så imorgon förmiddag ska jag till det kontoret, få listan på patienter och så ska de visa mig var nycklarna hänger osv. Jag får låna en bil så jag slipper cykla också. Är ju bra då jag inte hittar så bra där, då kan jag ta med mig min GPS.

Idag har jag rivit ner mer tapeter i badrummet. Går lättare med blomsprutan men det är mer pilljobb än i de andra rummen. Där har man dessutom målat på tapeterna och i skarvarna har det läckt emellan så hela badrummet måste målas om. Men det är ju inte så stort så det kommer gå fort.

Mycket behagligare jobbväder idag också 24 grader och moln. Även igår var det okej, det var iof varmare men inte så tryckande varmt.

Inga kommentarer: