måndag 4 juli 2016

Måndag.....

Alltid segt starta veckan efter en ledig helg. Man vet man har 12 dagar arbete framför sig. Men har en rätt okej vecka. Middagsturen tar ca 2 timmar och har korta kvällen som tar ca 3 timmar. Så helt okej.

Gick ju inge bra varken för Island eller Hülkenberg igår. Men islänningarna kan vara nöjda ändå. Nu hoppas jag Wales slår Portugal. Helt omöjligt ska det väl inte vara. Eftersom jag har korta kvällen kan jag se hela matcherna! Woop!! Tyvärr misstänker jag att jag har lång kväll i helgen så jag kommer missa lite men jag kommer helt fräckt planera alla jag kan så att jag är hemma till 21.00 och bara behöver iväg vid 21.30 i ca 20 min till en som inte går att skjuta på. Men på så sätt missar jag inte mer än 15 min på slutet av första halvlek.

Har beställt hamstermat idag. Dvärgisarnas mat är helt slut. Som tur är kommer leveransen om ca 3 dagar och tills dess har jag mat. Alltså jag har i glasen jag tar av varje dag men påfyllningspåsen tog slut igår kväll. Om ni fattar vad jag menar. Finns inget bra torrfoder att köpa i affär så man måste beställa på nätet men de skickar alltid fort.

Sen är nu alla vägda också utom Yoda (som vanligt). Få ser om han tänker komma upp tidigt idag. Jag är trött och kommer inte vänta på honom. Men till midnatt är jag ju uppe hur som helst.


Inga kommentarer: