lördag 23 juli 2016

Ont i fötterna!

Vi har gått mer än 18 000 steg. Hanna hade nämligen en stegräknare. Så vi fick skapligt ont i fötterna. Men vi har traskat runt i Hamburg. Var inte in i en enda affär utan gick bara runt i stan och kollade runt. Vi fikade en gång och åt mat en gång det var det enda vi gjorde förutom att gå. Lagom varmt var det också. Har fotat lite med mobilen men batteriet tog slut och nu laddar den så visar er bilderna imorgon.

Imorgon kl 14.00 kommer det ett par och ska kolla på lägenheten också, vilket betyder jag (igen, suck!) måste plocka bort alla lekplatser. Börjar bli skapligt less på det.... sen städa undan lite men är inte stökigt så det går fort. En runda med dammsugaren och plocka bort lite tidningar och papper från vardagsrumsbordet bara.

För övrigt ska jag inte göra ett dugg! Jo, se på F1 från Ungern och tömma klart Fernandos bur. Har tömt den till hälften redan men hann inte mer igår och idag orkar jag bara inte.

Apropå Fernando så har Atlético spelat sin första träningsmatch idag och vann med 2-0 efter mål från just Fernando Torres (och ett självmål av de andra). Werder har också träningsspelat mot 1860 München som med nöd och näppe inte åkte ur 2 Bundesliga och förlorat med 2-1 där 1860 gjorde alla tre målen för även där var ett självmål inblandat.

Inga kommentarer: