tisdag 26 juli 2016

Ny hobby :)

När jag stod och väntade på mina makaroner som kokade så började jag pilla på en tapetskarv (de har på många ställen släppt lite i skarvarna) och drog lite. Tänke jag kan ju kolla hur svårt det är att få ner dom, vet ju många har ett rent helsike få bort de gamla tapeterna. Men inte jag! Gick hur lätt som helst, kan dra ner hela våder utan problem. På enstaka ställen släpper skikten och jag får en tunn papperfilm kvar men även den är lätt att dra bort efteråt.

Och himla roligt är det så eftersom det gick så lätt också så vips är nu mer än halva hallen vit! Nästan lite synd jag måste sluta nu för jag måste börja göra i ordning mig för jobbet. Men vet vad jag ska göra ikväll. Hela hallen (bara bakom en fastskruvad hallmöbel jag inte kommer åt nu) ska bli vit.

Och som grädde på moset kommer det fram en nästan helt perfekt vit vägg! Om jag hittar rätt nyans kommer jag inte ens behöva måla hela väggarna utan bara bättra på lite på vissa ställen. Och det är inte mycket som behövs spacklas heller.

Sicken tur jag har :)


Sådana här problem har jag inte!! 

När nästa lön kommer (om 1 vecka) ska jag köpa målarfärg, spackel, och alla tillbehör jag behöver. Men perfekt det går så bra riva tapeterna. Ska ta ner så mycket som det går redan nu. Jag har iof en hel månad dubbelt men dels så jobbar jag, dels så är det ju roligare inreda nya lägenheten så så mycket som går att förbereda i gamla är ju bara bra.


Inga kommentarer: