fredag 15 juli 2016

Mycket nu

Usch och fy så mycket jobb jag har. Imorgon från 6 till 11 och sen igen 16.30 fast då bara till 20.00 i alla fall.

Var och lämnade plasma idag, nu får jag inte lämna förrän 1 augusti för jag har varit där så ofta (man får ha max 45 gånger räknat ett år bakåt). Var sen och skulle köpa nya batterier till telefonen hemma men de hade bara AA uppladdningsbara och jag behöver AAA. Ska åka till en större affär imorgon förmiddag efter jobbet, hann inte det idag. Nu är de som sitter i så dåliga så efter att jag ringt några patienter om tider för imorgon och pratat högst 5 min så la den av.

Mitt pass hade inte heller anlänt från Berlin igår så får ta det nästa vecka. Eller veckan därpå. Jobbar lunch + kväll nästa vecka och då blir det lite stressigt. Men ska ju ingenstans så det kan ligga en vecka till där och vänta.

Har även hittat på nätet en firma som säljer rejäla (inte så tunna och dåliga som IKEA, Bauhaus osv säljer) flyttkartonger. Jag kunde ju få hyra för 1 Euro styck från flyttfirman. Men här får jag 25 st för 1,19 Euro styck (och får ju då behålla dom). Ska även köpa bubbelplast, har så många glasdörrar till hamsterburarna som inte får gå sönder. Det vore en katastrof!! Men ska beställa först i slutet på nästa vecka. För gör jag det nu, kommer paketet nästa vecka och då är risken jag är iväg och jobbar och då måste jag hämta det på en paketdepå någonstans (kan vara rätt långt bort, beror på vilken firma som kör ut, vi har 5-6 st olika här) men veckan efter jobbar jag bara kväll och är hemma hela dagarna. Vill inte behöva hämta 25 kartonger + en rulle bubbelplast med cykeln liksom.

Inga kommentarer: