söndag 24 juli 2016

Varmt!

Vore skönt om megavärmen tog slut. Det är ett helvete att jobba i den. Svetten rinner och man känner sig hur ofräsch som helst. Som tur är har jag bara kvällsjobb nästa vecka. Denna veckan med lunchjobb var inte kul kan jag säga!

Jag gillar den inte som sagt men nu börjar det bli kritiska temperaturer inne också. Hamstrar klarar temp över 25 grader dåligt. Jag har nu 25,6 grader. Har dragit för alla gardiner, stängt alla fönster (så man håller värmen ute). Skulle behöva ha öppet nattetid men då är de ju ute och det får inte dra på dom heller. Jag öppnar dock upp direkt på kvällen när solen försvunnit men får sällan ner det mer än 1 grad.

Få se om det lugnar ner sig annars får jag se om jag kan få tag på ett kylaggregat. De är bara så jäkla dyra!

Har röjt hela förmiddagen och de som skulle komma och kolla på lägenheten kom redan tjugo i två. Lite väl tidigt, tur jag hade hunnit ur duschen. Så många timmars jobb för 5 min titt och så kunde inte de här heller tyska. Vilket gör allt lite frustrerande för jag skulle ju vilja berätta att de får nytt golv och att väggarna målas vita. De här hade ett litet barn med sig som tolkade i alla fall. De förra gången kunde ju varken tyska eller engelska så där var ju kommunikationen = noll. Ingen aning om de här var intresserade, de sa inget och det gjorde inte de förra heller. Skulle gärna få slut på detta upp- och nerbyggande hela tiden!


Inga kommentarer: