torsdag 15 mars 2007

Innsbruck igar, Zakopane idag

Anlande Innsbruck igar. Efter en middag sa var vi ut forst pa Irish, sen Jimmy's. En snabb svang in pa Blue Chip men dar var det packat med folk sa dar var vi inte lange alls. Gick tillbaka till Jimmy's istallet. Avslutade kvallen pa Irish. Hemma hos Vicky runt halv tre.

Idag akte vi vid 10-tiden mot Polen. Var i Zakopane vid 19.00, trots en nagot okoncentrerad kartlasare = jag efter ett tag. Vi hamande namligen bakom Slovenernas buss och da tyckte jag att vi foljer efter dom helt enkelt. Var bara det att efter ett tag svangde dom in pa en p-ficka och stannade och jag hade inte alls foljt med pa vagbeskrivningen. Men efter ett antal mil dar vi var osakra pa om vi akte at ratt hall sa kom vi ur Slovakien och in i Polen utan Slovenernas hjalp.

Har kollat startlistan i Lillehammer men ingen Havu ar med dar i alla fall. Sa antingen ar han hemma och tranar eller sa har dom skickat hit honom men det finns ingen startlista for COC:n an och det star inget pa finska skidforbundets sida vilka som ar har heller. Lillehammer blev forresten installt idag pga varme, nytt forsok med bade traning och kval och tavling imorgon. Har ar det i alla fall nollgradigt nu pa kvallen sa har tror vi pa hoppning imorgon.

Nu ar vi pa Internetcafe och sen ska vi ut en snabb svang. Inget party med backhopparna idag, det blir forst imorgon.

Inga kommentarer: