söndag 4 mars 2007

Sömnproblem igen


Gah jag trodde dom var över mina sömnproblem eftersom jag sovit bra dom sista veckorna. Men inatt var det kört igen. Alltså var det bara så att jag kunnat sova för att jag jobbat natt och sovit på dagarna. Kan inte fatta att det ska vara så svårt för mig att sova på nätterna!? Det är fan så jobbigt också kan jag meddela.




Låg och vred mig mååååånga timmar inatt innan jag äntligen somnade. Och då borde jag varit supertrött igår och jag var det eftersom jag jobbat dubbla pass. Var dessutom uppe länge innan jag gick och la mig för att kolla om jag skulle få se månförmörkelsen med det var för molnigt här hos oss.






Upp tidigt (eller allt är väl relativit men 09.00). Var iväg och kollade på när småknattarna hoppade i Kvarnberget. Tuffa ungar, den yngsta var fem år och hoppade i en backe som jag är mycket tveksam till att jag skulle ha slängt mig ut ifrån. Kul att se i alla fall, var första gången jag var på så små tävlingar.



Nu ska jag tina upp, det är inte kallt men jag blev kall ändå och sen ikväll ska jag och Lena ut och rida. Jo jag ska se hela tävlingen från normalbacken i VM också, har inte hunnit det än. Bara sett de 10 sista hoppen och så var jag ju tvungen se Ollis fall också.

Inga kommentarer: