måndag 26 mars 2007

Kortkort version fran Planica

Den utförliga far ni vänta pa tills jag är hemma och med ett tangentbord som är om det ska.

Onsdag: Kaytan blev sjuk sa vi akte tidigare mot Slovenien. Anlände trots det sent da den gränsövergangen vi skulle aka över var stängd sa vi fick aka via Italien, och sa körde vi lite fel sa klart för vi hade ju bara vägbeskrivning för Österrike-Slovenien.

Torsdag: Krangel med ackrediteringarna gjorde att jag fick se träningen fran publikplats. Helt okej för jag kunde ta bra bilder ända, da det inte var sa mycket folk där för att se dessa. Utegang pa kvällen men den var sadär, inga hoppare förutom förhopparna fran Österrike (de som var i Zakopane och tävlade helgen före) men annars bara gamla gubbar.

Fredag: Sag första kvalet pa TV:n i lgh pga ackrediteringsproblemet men till em hade Vicky fixat det. Manga fina bilder pa finnarna....
Kvällen var skoj! Först var det Miss Ski Jumping tävling där en del hoppare var domare, sen till PapaJoes för party. Inte sa manga hoppare, dock Vellu och Olli fran Finland. Vellu skulle inte hoppa pa lördagen och var inte sa värst full men Olli sag jag sist 02.30 och da var han bra full.
Träffade mest pa norrmän överallt!

Lördag: Imponerad av Olli. 09.00 hoppade han nytt personlig rekord. Kul dag vid backen och jättekul kväll. Mer norrmän drogs till mig, jag ville ju dra till mig finnar.. Fick värsta chocken när Olli kommer till PapaJoes och har rakat av sig allt har! Jisses... Sag även Janne Ahonen ett kort tag men tydligen missade jag bade Matti och Arttu. Matti gjorde väl inget men jag kan ju sla mig själv med nagot hart för att jag helt missade Arttu!! Och hur lyckades jag när jag var där till 03.30 och de till det stängde 05.00?? Arttu hade dessutom dansat en hel del och jag ocksa men inte sag jag honom inte. Dansade disco med Johan Ericson som hade lämnat över en skiva med svenska latar till DJ:n. Mer norrmän gillade mig och Aline. Men de var jätteroliga om än väldigt fulla!! Manga hoppare var där da bara de 30 bästa far hoppa sista dagen. Fransmännen, italienarna (fick Sebastian Colloredo i mitt knä, visserligen för att nagon knuffade dit honom da det var sjukt fullt med folk! Man fick tränga sig fram hela tiden). Sag ryssar, svenskar och fler jag inte minns nu. Jo nagra tyskar och tjecker samt de vanliga österrikarna da.

Söndag: Finnarna akte hem :(. Men fullt party med svenskarna och ryssarna. Dansade Kalinka med Denis Kornilov och Ilja Rosliakov. Norrmännen var där allihop och en polack, japanerna, schweizarna mfl. Och fler norrmän snackade jag med!

Mandag: Ater Innsbruck efter en helt galen kul helg......

Mer kommer sen. Kommer hem onsdag kväll.

Inga kommentarer: