onsdag 14 mars 2007

Varför tog jag fleecetröjan med mig?

Får skylla på att därifrån jag åkte imorse var det vinter och snö. Men vintern försvann någonstans i Örebrotrakten och här i Göteborg är det full vår och alltså ännu varmare dit jag ska.

Sitter på Landvetter just nu och väntar på att få checka in. Alla som känner mig och mitt lokalsinne vet ju hur fantastiskt det är att jag tagit mig så här långt utan att tappa bort mig en enda gång! På en skala på 0-10 så är väl mitt lokalsinne på -5 ungefär...... Jag har åkt buss, bytt till tåg och bytt tåg i Örebro, gått runt i ett stoooort köpcentrum i Göteborg (snabblunch på McD) och hittat till bussterminalen och kom på rätt buss till flygplatsen och allt utan att gå fel, tappa bort mig eller nått! Hehe det kanske finns hopp även för mig eller så har allt berott på att det varit så välskyltat kanske, för läsa skyltar det kan jag!

Om fem timmar ungefär landar jag i Innsbruck och där hämtar Vicky upp mig. Sen tror jag vi är där inatt och åker till Polen imorgon (om det nu blir tävlingar *håll alla tummar och tår ni har*). Hur som helst det ska bli kul även om det blir ändrade planer och jag ska nog lyckas komma åt en dator och lämna någon rapport, Vicky ska ju ha sin med sig så hittar vi bara internetuppkoppling ska det gå bra.

Nästa vecka är det Slovenien som gäller.

Idag är det vilodag i Nordic Tournament eftersom alla hoppare flyger från Finland till Norge. Imorgon kval i Lillehammer.

För tillfället fungerar inte www.hiihtoliitto.fi så jag kan inte kolla vilka hoppare som får åka dit eller vilka man skickar till COC:n i Zakopane.

Inga kommentarer: