söndag 15 juli 2007

Hästdag

Hjälpte min medryttare Åsa att hoppa Den Vilda idag. Hade övningar med hjälpbommar och hjälpte henne vid framridningen så hon red mer framåt och inte bromsade för mycket. Gick betydligt bättre idag! Tyvärr trillade hon av och blev yr i huvudet så vi fick avbryta innan vi var helt klara men det berodde inte på att Galax bockade av henne utan de fick på ett jättehopp över en oxer och Åsa hamnade i framvikt och då är Galax"snäll" att hon kör ner huvudet och tvärstannar, man har liksom inte en suck då!

Eftersom det verkar som Åsa ska fortsätta ska jag se till att köpa en hoppsadel också. När Den Vilda växte ur sin förra hösten skaffade jag ingen ny eftersom jag inte hoppar henne och jag hade ingen annan som gjorde det, så har det ju räckt bra med dressyrsadeln. Tyvärr passar Actions hoppsadel inte alls på henne. Så nya utgifter *suck*. Men det får bli en billig sak, den kommer inte användas mer än 1 ggn i veckan ungefär.

Pratade med Åsa om att jag tycker hon ska vara med och testa en träning med min klubb (vadå baktanke??? *visslar* kan det bero på då???? *s*) och det tyckte hon lät bra, det är ingen träning nästa vecka för då är tränaren i Falsterbo men torsdagen efter det ska vi dit. Passade nämligen så bra att vi båda kunde den kvällen vilket är ovanligt då vi båda jobbar skift.

Inga kommentarer: