söndag 22 juli 2007

Möhippa igår

Det blev en låååång dag men jätterolig. Den började 08.00 i Västerås då två av tjejerna utklädda väckte min syrra (jag var i Falun, i stallet och förbredde hästarna). Syrran fick en checklista på grejor att packa, förutom normala saker som kläder och toalettsaker även några hel obegripliga saker så hon inte skulle kunna räkna ut vad hon skulle göra som ett lexikon, en glödlampa, pass, tändstickor. Sen satte dom sig i bilen och åkte mot Falun. När dom var 1 mil utanför kom ett gäng Enduroförare ikapp dom och började med att ligga bakom bilen och tuta. Sen körde en om på bakhjulet, en körde om på fel sida och sen drog alla iväg i full fart. Min syrra hade suttit och sagt, vilka dårar, dom är inte rädda om körkortet dom inte. En bit bort blev dom sen prejade av dessa förare och hon fick på sig ett skinnställ och så fick hon åka bakpå en motorcykel.

Färden gick till en slalombacke där hon sen själv fick prova köra (på väg dit hade dom kört på bakhjulet och ganska fort). Dagen gick ut på att göra roliga saker inga taskiga och temat var Hästkrafter. Sedan vidtog en snitslad cykeltur som gjorde att hon hamnade på gamla banvallen där jag och hästarna väntade. En ridtur vidtog bort till ett sommarställe vid Runns strand där hästarna lastades på transporten och fick sin lunch medans vi andra också åt lunch. En supergod Italiensk buffe.

Efter en lång härlig lunch på bryggan, där solen tog mer än man trodde, så körde jag lite snabbt tillbaka hästarna och syrran fick under tiden åka motorbåt och även någon slags specialslang bakom båten i full fart.

När kvällen närmade sig så förflyttade sig hela gänget mot stan och hem till en av tjejerna och så tävlade vi i Singstar, som var hur kul som helst! När vi blev hungriga var det dax att grilla och under tiden maten blev klar spelade vi kubb. Ingen kunde de rätta reglerna så vi körde på våra egna.

Sen vidtog en utekväll där vi först klädde på syrran i speciella kläder och med en mycket "egen" sminkning.

Gick på Harrys och där var det packat med folk. Varmt som tusan så klart men vi dansade och röjde ett bra tag innan orken tog slut på alla. De som var uppe först och fick hämta henne i Västerås hade ju varit igång sen fem på morgonen. Så vi var inte med och stängde stället men nästan i alla fall.






Inga kommentarer: