tisdag 3 juli 2007

Klättrat stängsel, sett backhoppning mm

Började dagen med att åka norrut mot Orsa. Var till Björnparken där vi förutom en massa björnar också såg varg, lo, järv och berguv. Räven såg vi inte skymten av. Tigarna kommer först 9 juli.

Sen mot Mora och tittade på tillverkningen av Dalahästar.

Väl i Falun till stans bästa pizzeria för lunch. Sen till Kvarnberget och så klättrade vi runt bland hoppbackarna där. Satte oss vid stupkanten på den största K47 och babblade nästan två timmar. När vi skulle ut hade de låst grinden. Innelåsta!! I vanliga fall är det fotbollsträning varje kväll (hoppbackarna ligger inom samma stängsel som alla fotbollsplaner vid Kopparvallen). Vi hade att välja på att ringa någon i Holmens IF (de vet jag i alla fall vad de heter), försöka hitta någon ur Falu FK (keine anung) eller klättra över ett 2 meter högt nätstängsel. Vi klättarade!! Jag lovar jag ska lägga upp bilder på bravaden så fort jag hinner men nu ska vi ut och göra Falun by night och mycket tidigt imorgon bitti går tåget mot Uppsala så det blir först till helgen. Men håll ut det är värt det!!

På väg hem till mig kom jag på att på vintern brukar de träna på Lugnet på tisdagar så vi svängde förbi där. Och mycket riktigt så tränade tre av Holmens juniorer där! Inte för att jag känner igen dem perfekt men då gör man så att man noterar reg nr på bilen som de åkte i och sen ringer man sitt jobb. Så nu vet jag vilka vi såg! Himla praktiskt. Och jag kände ingen namnen när jag hörde dom men jag har liksom dålig koll på hur de ser ut. De hade precis börjat träna så vi hann se nästan två timmar innan de la av.

Hem och ombyte till stallkläder och iväg för att rida. Idag red Alice Den Vilda och jag red på Action. Nästan samma som igår, först en tur i skogen och sen en kortis på banan. Hemma 22.45 och just nu väntar jag på min tur i duschen.

Blir en lightversion av Falun by night (det är liksom inget att se....) för vi måste upp runt 06.00 imorgon bitti.

Inga kommentarer: