fredag 20 juli 2007

Stress och jäkt

"Försov" mig imorse och det gjorde hela dagen stressad. Jag hade ställt klockan på nio men min knäppa väckarklocka ringde inte (den gör så ibland därför har jag oftast också mobilen på väckning men glömde det idag).

Hastade till stallet och red. Red på den ena och tog den andra som handhäst annars hade jag inte hunnit. Eftersom båda ska medverka vid min syrras möhippa imorgon var jag tvungen att rasta av dom lite. Sen plockade jag ihop att som ska med imorgon. På vägen hem snitslade jag upp en bana som är med i möhippan som jag lovat att jag skulle fixa.

Sen hem och duscha, sprang in i affären och ryckte åt mig en pastasallad och en Pepsi Max så jag får någon mat innan i mig innan jag kommer hem igen 23.00.

Sitter nu på jobbet och hoppas hinna andas :). Men det är lugnt än så länge. Kom just på att jag ju inte plockat ihop snygga kläder till utgången imorgon kväll men det får jag göra när jag slutat. Måste dessutom sitta på jobbet och fläta pannband till Actions träns så det stämmer in i temat på möhippan........ pga tidsbrist hinner jag inte det annars....

Inget mail från Hiza än, dåligt! Sen är de säkert lediga över lörd-sönd och jag får väl inget svar förrän på måndag. Blir jäkligt knappt med tiden alltså.

Inga kommentarer: