måndag 9 september 2013

48 timmar kvar....

Sen ryker min tand. Det var som de misstänkte en längsgående fraktur. Så jag fick en remiss till tandkirurgen. Jag har inte riktigt förstått varför inte min tandläkare drar ut tanden men å andra sidan är de rätt uppdelade i detta land så det kan vara så enkelt att de inte får. Jag intalar mig det i alla fall. För alternativet att jag måste till en kirurg för att det är extra svårt och jäkligt vill jag inte ens tänka på.

Eftersom den kliniken ligger på Osterdeich, mittemot Werders träningsområde så cyklade jag dit och bokade en tid direkt och hade väl hoppats det skulle ta ett par veckor eller så. Men nä, de är ju så effektiva i detta land så jag fick tid till 16.30 på onsdag. Fast å andra sidan är det väl lika bra ha det gjort.

Och en sak till jag inte vet är om de bara drar ur den eller om jag får en ny tand. Lär visa sig.

Igår tillbringade vi nästan hela dagen med att spela olika sällskapsspel, vara iväg och äta och så åt vi långfrukost också hemma hos Mareike och Benni. Anni var ju också där hela helgen och Sarah som dock åkte hem igår kväll.

Idag har jag bara jobbat och väntat på domen om min tand. Så jag har vilat från träning söndag-måndag men imorgon kör jag på igen.

Inga kommentarer: