måndag 23 september 2013

Sportig dag

Tog igen idag vad jag missade förra veckan...

Började med att jobba. På vägen hem stannade jag vid gymmet och körde 3 km intervall på löpbandet. 2 min fart 7,0 och 2 min fart 8,5. När 3 km var sprunga stod klockan på 23.29

Sen gymmade jag i 30 min. Och precis när jag var klar där och klev ut genom dörrarna hörde Benni av sig och undrade om jag hade lust att springa lite. Benen kändes pigga och jag med så vafan, vi kör! 3,3 km på Finnbahn också. Och eftersom jag där upptäckte sist min mobil-app nog inte mäter som den ska då min tid och Bennis tid skilde på 2 min så testade jag idag. Det finns ju uppmärkta sträckor på Finnbahn. När det där stod 3 km visade min app 2,4 km. Det är ju en skillnad på 200 m/km! Så förmodligen när jag sprungit runt Stadionområdet har jag sprungit 6 km (inte 5) och 3,6 (inte 3). Och då plötsligt är ju mina tider inte alls så dåliga! I alla fall inte för en nybörjare. Prio 1 när lönen kommit är alltså pulsklocka med GPS.

Sen har jag lite på sidan om sådär också cyklat 2,6 mil.

Sen har jag även tvättat, lämnat plasma, handlat och städat. Senare ikväll väntar Thai-Nudlar och fotboll med Benni. Eller vi ska se matchen St Pauli - Düsseldorf på TV:n och laga mat och sen äta. Sen blir det glasstårta då Benni också fyller år idag!

Precis som min syrra, grattis på födelsedagen Annette!

Och inte nog med det, jag har en internetwerder bekannt som heter Melanie som också fyller år idag!

Inga kommentarer: