söndag 15 september 2013

Härliga U23!

Igår var matchen rena katastrofen. Benni och jag enades efter en sisådär 20 min att vi skulle se det som ett komediinslag och inte en fotbollsmatch. Gick bättre då kan man säga.

Efter det såg vi Dortmund - Hamburg och fick tillbaka tilltron på fotboll och åt god hemlagad pizza och efter matchen spelade vi spel tills klockan var 01.00.

Benni och jag möttes vid 9.00 för att springa medan Mareike och Anni valde att sova och se till att frukosten var klar när vi kom tillbaka. Första varvet sprang vi tillsammans och enligt Benni var vi en hel minut snabbare än sist. Min mobilapp sa däremot att vi var 2 min långsammare! Och så som det kändes hade Bennis klocka mer rätt. Så nu måste jag köpa en pulsklocka (med GPS) för jag vill kunna vara säker på att tiderna stämmer, hur ska jag annars kunna träna rätt?! Därför redovisar jag inga tider idag, tror nämligen inte de stämmer alls.


I alla fall tror jag att den tempoökningen gjorde att jag idag bara orkade 2 varv och ca 3,3 km. Lägg sen till att jag tidigare i veckan sprungit 2 x 5 km vilket är för mig (just nu) rätt mycket. Väntade på Benni som sprang 3 varv innan vi begav oss hemåt där de andra efter dusch, väntade med frukosten. De båda tog sen tåget söderut (Anni mot Köln, Mareike mot Paderborn). Jag och Benni gick i stället iväg till Platz11 för lite U23 fotboll.

Och de spelar riktigt bra fotboll denna säsong! De inte bara vinner utan det är kul att se på också. Här har ni en massa bilder: Werder U23 - Victoria Hamburg

Nu väntar en vecka med dubbelpass, har dock ett bra schema 3 timmar på förmiddagen och ca 3,5 på kvällen. Hoppas på bra väder så jag kan använda cykeln lite. Förra veckan blev det ju 0 dagar cykel. Mån-ons var det ösregn. På torsdagen var det fint men då ville jag inte pga tandoperationen och på fredagen regnade det igen och så var jag ju ledig i helgen.

Det väntar också en massa fotboll. Tisdag och onsdag är det Champions Leauge, torsdag Europa Leuage och sen Bundesliga och även nästa helg har U23 hemma match och även U19 spelar nästa söndag hemma. Perfekt!

Ska även klämma in gym, och minst 2 pass jogging med Benni men jag hoppas på 3.

Inga kommentarer: