tisdag 8 oktober 2013

Dag 2

Var hos min kiro imorse och fick en välbehövlig och skön massage. Fick även tips på lite stretchingövningar och hur jag ska göra med mitt ena knä som bråkar lite ibland. Sen var jag in på Stadium och köpte mig en baddräkt då jag ska simma med min bror imorgon. Lyckades inte hitta min hemma när jag skulle iväg. Lär bli intressant då han ska försöka lära mig crawlsimma. Har jag aldrig kunnat och jag vet inte om jag fixar det. Men jag vill kunna det så jag hoppas det går bra.

Har även bokat biljetter på tåget nu när jag vet hur jag ska komma hem. En fördel. Jag åker på lördag morgon härifrån mot Västerås. Sen går jag och syrran på stan och så sover jag hos henne och på söndagen tar jag tåget från Västerås till Stockholm. Skönt att ha löst det också.

Dagens motion får bli cykelturen till och från stan ca 4 km. Tänkte springa på Lugnet på eftermiddagen men blev lite slö.....

2 kommentarer:

Yohseefeen sa...

VAd har du för problem med ditt knä? Vad fick du för tips? har nämligen själv problem med ett knä!:(

Tasja sa...

När jag cyklar mycket får jag ont på insidan av knäet. Kommer av att jag är lite sned i höften och när det blir så många mil på cykel känns det så klart. Men alla korsband och sånt var bra, det kollade han. Jag skulle inte göra mer än att massera in zonsalva eller liknande innan jag ska åka iväg. Jag har mer problem med att jag när jag springer får ont i muskelfästet där långa lårmuskeln fäster i korsbenet (tror jag han sa). Knäet känner jag inte alls av vid löpning.