söndag 20 oktober 2013

Perfect Day

Okay, det var inte 18 grader och sol. Men det var redan klockan 6.00 15 grader varmt, vilket gör cykelturen betydligt mer lockande så där tidigt på morgonen. Jobbade sen fram till halv elva ungefär, hem och snabbt duscha och äta.

Lenni - Jag - Flo
Sen hämtade Benni upp mig och första stoppet var Platz 12 och matchen Werder U19 - Hansa Rostock U19. Bra spel och vinst med 3-1 gjorde att vi med mycket bra humör gick vidare till Platz 11 för matchen Werder U23 - Wilhelmshaven. Även den matchen slutade 3-1 (mål 2 x Koby, Levent). Pratade lite med Hanna innan vi gick hem. Jag fixade snabbt lite att äta och sen var det dags för jobbpass nr 2 som flöt på bra och nu har jag precis landat hemma i soffan. Som lite grädde på moset på en bra dag så förlorade visserligen Flos Greuther Fürth men de som slog dem var Lennis St Pauli och Flo gjorde i alla fall ett mål så till slut var det ju rätt okay!

Det är ännu runt 15 grader varmt och rätt skönt ute. Imorgon hoppas jag på att jag bara har förmiddagspass. De har frågat om jag kan jobba en kväll extra imorgon ifall en är sjuk även imorgon. Det får de (och jag) veta imorgon på förmiddagen.

Sen på tisdag och onsdag är det Champions Leauge fotboll igen, på onsdag spelar också våra U17 hemma (ska vi så klart se) och på torsdag är det Euro Leauge sen är det ju fredag och både Bundesliga och 2 Bundesliga drar igång igen. Vi åker till Hannover på lördag och ser matchen Hannover U23 - Werder U23. Tyvärr utan Kevin, han är långtidsskadad.

Inga kommentarer: