söndag 13 oktober 2013

Dag 5 och 6

I lördags åkte jag på morgonen mot Västerås. Till Theos stora besvikelse kom jag inte med tåget då det var inställt mellan Sala och Västerås och ersatt med buss. Men som tur var åkte jag idag iväg med tåget så han fick se det i alla fall.

Först åkte vi och åt på IKEA, där Theo alltid äter köttbullar och så också denna gång. Jag och syrran tog också det. Sen blev det ett par timmars spring i affärer men Theo var tapper och på bra humör även om han blev jättetrött och somnade i bilen på vägen hem sen. Eftersom jag inte är där i december när han fyller år fick han sin present igår och valde en stor lastbil med en rymdfärja som last. Den lekte han sen med hela kvällen. Gick och la sig först halv tio och jag fick äran att lägga honom och läsa en saga. Nog inte alla ungar som vill höra Historien om Messi som kvällssaga. Men den ville han höra.

Imorse lekte vi lite mer med rymdfärjan innan det var dags för frukost och sen körde dom mig till tåget. Resten av dagen har gått åt till resande. Flygbuss till Skavsta och sen flyget hem till Bremen. Mötte ju upp Mareike och hennes mamma i Skavsta och vi flög tillsammans tillbaka. Sen åt vi en creps från Crossini innan de skulle vidare till Hannover där Mareike börjar jobba för Hannover 96 igen på tisdag. Har fått ett kontrakt tills årsskiftet först och främst. Så hon flyttade dit nu igen för ett par månader.

Jag har packat upp och ska nu slöa lite och läsa lite. Blir en tidig kväll ikväll, blev sent igår hos Annette och Dennis. Och upp tidigt imorse.

Jag börjar jobba först på onsdag och det är skönt. Har lite att fixa med imorgon, som tvätta, lämna plasma, handla osv. Sen ska jag simma imorgon eller på tisdag, mest troligt gör jag det på tisdag. Tror jag springer en vända imorgon.

Inga kommentarer: