lördag 7 juni 2014

30 grader + och växthus

 Phuuuuu vaaaarmt. Det är över 30 grader, min bil sa 33. Och jag har spenderat eftermiddagen i växthus. Vet ni hur varmt det är i ett sånt när solen ligger på och det är över 30 grader varmt ute? Varmt, kan jag meddela. Men det var det värt, min balkong är såååå fin nu. Och klar! Så ni ska få bilder.

Dessutom måste man bara älska Tyskland ibland. Jag har plockat på mig en kundvagn FULL med blommor står där i kassakön och tänker, shit blir nog dyrt det här. Säkert över tusen kronor. Jag har ju mer än 10 blommor + 2 amplar. 40 Euro och 25 cent. :) Nice. Så det blev några blommor till på byggmarknaden också (köpte färg) för det sålde St Paulior för 1 Euro styck. Sånt kan jag ju inte motstå så nu har jag tre nya sådana också.

Igår testspelade Tyskland mot Armenien, innan de idag flyger till Brasilien. För stackars Marco Reus betyder det att han missar VM för han slet av ett ledband i foten och blir borta i 6 veckor. Reus och landslaget är liksom kantat av sjukdomar och skador. Innan han lyckades debutera 2011 var han nominerad tre gånger men fick tacka nej pga sjukdomar eller skador. Och nu missar han sin första VM-turnering. En som däremot är glad för det, eller jaja men ni fattar, är Shkordan Mustafi som var med i den utvigdade truppen och med på första träningslägret men var en av dom tre som fick lämna för en vecka sedan. Han får nu åka istället för Marco. Vilket för Tyskland är en jäkla försämring.

BALKONGBILDER (klicka på bilderna så blir de större)

Från balkongdörren sett


Fönsterbrett

Balkongen från andra hörnet

Närbilder balkonglådor

Närbilder balkonglådor


Närbilder balkonglådor

Blandade blommor på bord

Hängkorg nr 1


Hängkorg nr 2

Lavendel

 Och här är min utsikt. Den är typ 100 gånger bättre än den gamla.


Inga kommentarer: