fredag 6 juni 2014

37 Grader!

Det ska kunna bli upp till 37 grader i helgen. Men jag hoppas det inte är här i Bremen! Fy fasen alltså. Fast man märker det börjar bli varmare. Var helt okej i morse och på förmiddagen men under kvällsrundan var det nästan för varmt.

Men flöt på bra trots många patienter och det bra, en som var sjukskriven kommer tillbaka imorgon. Så jag blev av med en hel hög och har nu betydligt normalare antal. På kvällen tom bara 2 stycken! De hade försökt ta bort de också helt då jag ju hela nästa vecka har dubbelpass men inte lyckats. Fast nu när jag bor här är det inte nödvändigt, det går ju.

På sjukfronten har jag nu bara ont på ena sidan i halsen, hostar knappt alls på dagarna. Men igår kväll. Fy fasen. La mig vid 22-tiden, 23.30 gav jag upp och klev upp tog en stor klunk hostmedicin (hade tagit en hutt vid 22.00 också). Hostade och hostade, trodde jag skulle hosta sönder revbenen. Så när jag kom hem vid 11.30 sov jag faktiskt en timme, eftersom natten blev kort pga all hosta (måste gå upp 05.00).

Inga kommentarer: