måndag 2 juni 2014

Den långa rapporten får utebli ( orkar inte)

Men i stort sett har ni fått veta allt bara inte så detaljerat.

Idag då, var ju då först iväg och lämnade över lägenheten, gick utan problem. Sen hem igen och börja skruva ihop bokhyllor och packa upp lite. Klockan 15.00 hämtade jag upp Benni och sen för vi till IKEA och jag köpte två garderober. De var hur tunga som helst att bära upp. Hjälpte ju inte till att man redan var mör heller. Sen hjälpte han mig att bygga ihop den ena. Då var klockan närmare halv åtta och vi orkade inte mer. Jag gör ett försök att få ihop den själv imorgon.

Har i alla fall så fått undan de flesta kläderna. Imorgon hoppas jag bli klar med det sista (förutom tavlor och sånt det får bli på onsdag efter jobbet). Imorgon kväll är det U19 fotboll också. Men jag jobbar ju bara förmiddag onsdag och torsdag så då hinner jag också rätt mycket. Fatta vad skönt att ha ca 5 min till jobbet. Om det ens är så långt... Hela pingsten ska det bli över 30 grader. Och jag jobbar dubbelt! Phuuu. Men skönt att det i alla fall under alla flyttdagar bara varit runt 20 grader. Så det har trots allt gått bra men varit oerhört tungt då jag samtidigt varit rejält förkyld. Så förkyld att jag helst legat i sängen bara och det är inte ofta jag är så sjuk.

Tvättmaskin ska jag också inhandla men det hastar inte. Jag kan tvätta på tvättsalong eller hemma hos Benni (har han redan erbjudit) så jag måste inte ha den fort fort. Jag tvättar oftast hur som helst max 1 gång i veckan, ibland bara varannan vecka också.

Bilder ska ni få men det blir först till helgen tänker jag. Vill få upp alla bilder och så innan jag fotar.

Inga kommentarer: