måndag 30 juni 2014

Intensivkur

Kör en intensivkur med hostmedicin nu. Tar den både morgon och kväll och igår även mitt på dagen. Är iof jäkligt jobbigt att gå runt och må illa hela tiden men jag jobbar ju rätt lite denna veckan då jag bara har förmiddag och mina patienter så tänkte passa på. Har ju fått tabletter också som hjälper men för att de ska hjälpa fullt ut ska de tas 1 timme innan jag tar hostmedicinen. Och så tidigt före jobbet är jag inte uppe. Men de hjälper lite i alla fall. Hostar knappt längre så det är värt det.

Trött blir jag också av det och sov middag idag. Fast just idag gjorde det inget då jag ju såklart ska se Tysklands match och det är ju den sena. Har lite extra tur också då jag inte behöver börja förrän 7.30 imorgon då en av mina patienter är på sjukhuset.

Extra roligt tyckte jag det var att Costa Rica lyckades ta sig vidare igår. De har blivit lite av en favorit. Såg första halvlek. Men även den åttondelen avgjordes på straffar. Så spännande behöver vi inte ha det ikväll, tack!

Imorgon ska jag också till tandläkaren igen, vad som ska göras denna gång vet jag inte. Jag tror de ska prova att avgjutningen blev bra och att allt passar till nästa gång då de sätter in tanden igen. Om jag inte hostar mer än idag ska jag även iväg och lämna plasma innan. Börjar bli dags, har inte varit där på 6 veckor. Och lika länge har jag inte tränat eller varit på gymmet heller. Men nu börjar jag se ett slut på denna hostan så jag hoppas kunna gå dit snart. Med lite tur kanske redan i slutet på veckan?

Inga kommentarer: