tisdag 24 juni 2014

Västerås och Borlänge

Så här snygg blev min systerson Theo i sin tyska landslagsdräkt. Kommer vara snyggast av alla på fotbollsträningen!

Igår var vi i Västerås och hälsade på syrran med familj. Tror jag ska kidnappa henne och Dennis som kockar. Inte nog med att maten alltid smakar fantastiskt bra, den är alltid nyttig också. Denna gången blev det grillad kyckling med en supergod nyttig hemmagjord potatissallad. Mums! Tyvärr var jag lite illamående och så även idag (mer) av hostmedicinen. Men idag när vi var på stan var jag in på Apoteket och frågade om det inte gick att ta nått mot detta illamående. Hon rekommenderade åksjuketabletter som jag ska ta en timme innan hostmedicinen. Provade att ta en direkt då jag mådde väldigt illa och vi skulle iväg och äta och redan efter en halvtimme kände jag det blev mycket bättre. Nu är det nästan helt borta. Känner av det lite lite men som sagt, tog ju tabletterna idag först efteråt.

Var ju i Borlänge innan där jag förnyade mitt id-kort. Fick vänta 1,5 timme det är ju helt okay, speciellt eftersom det i tidningen på morgonen stod det varit 4 timmars kö dagen innan.

Ikväll ser jag först matchen Italien - Uruguay. Igår såg vi Mexico - Kroatien som i alla fall ett tag var rätt spännande.

Inga kommentarer: