tisdag 3 juni 2014

Bremer Landespokal Mästare

Japp, Werder slog enkelt SC Weyhe med 8-0 och blev så Bremer Landespokal mästare 2014. Nu är säsongen i alla fall över för alla. Eller U17 spelar sin pokalfinal på torsdag men den skippar jag. Är dessutom bortamatch. Iof inte långt bort men jag måste vila.

Idag har jag skruvat ihop garderob nr 2. Två gånger dessutom eftersom jag vänt en mellanvägg fel. Sen har jag fortsatt plocka in saker i skåp och lådor samt monterat ihop sista bokhyllan. Har tagit det lungt, gjort ett par saker, vilat lite framför datorn, jobbat på vidare och vilat osv. Har iof mindre ont i halsen även om det fortfarande gör rätt ont. Men istället har hostan ökat. Men känner mig totalt liiiite bättre. Har sovit bättre två nätter också, bara vaknat 1 gång per natt istället för 3-4 gånger.

Jobbar nu två förmiddagar, bara ca 3 - 3,5 timmar så jag kommer göra det och inte sjukskriva mig. Så sjuk känner jag mig liksom inte heller. Tror inte jag blir friskare av att ligga i sängen. Jag vet ju att när jag får hosta sitter den oftast i länge. Men jag kommer fortsätta ta det lugnt på eftermiddagarna/kvällarna. Nu är det ju bara småplock kvar.

Inga kommentarer: