lördag 28 juni 2014

Ääääääntligen hemma!

Ja, ungefär så sa jag inatt. För det blev en lång hemresa. Jag var på resande fot mellan 05.40 - 00.30. Ett signalfel vid Kastrups Flygplats gjorde oss 15 min försenade till Köpenhamn. Vi fick åka en annan väg förbi flygplatsen. Det gjorde dock att jag missade mitt anslutningståg till Hamburg. Nu var det ingen större katastrof, det gick ett tåg 2 timmar senare som jag blev ombokad på. Men det försenade ju hela resan med lika mycket.

Idag (har faktiskt sovit till halv elva, men det var jag värd) ska jag ta det lugnt. Är dock en del saker jag måste göra. Som att vattna blommorna. Dom har klarat sig bra på balkongen men slokar lite såg jag. Sen måste jag handla (eftersom allt är stängt imorgon). Packa upp ska jag också göra. Men för övrigt mest ligga på soffan och läsa hade jag tänkt.

Väntade ett trevligt brev från jobbet också. Har visst gått bra för firman i år med. När det gör det får vi en sommarbonus, den får vi inte alltid som vi får vinterpengarna. Den är lite olika för alla då det räknas på hur många timmar man jobbat. Men för min del blir det 532 Euro som jag får i augusti. :). Gillar mitt nya jobb! Även om det är mycket patienter ibland så är det lättare jobb fysiskt, bättre chefer, bättre betalt både i grunden och i bonusar. Vi fick ju inte ens betalt för övertiden på gamla stället! Här går det automatiskt varje månad. Behöver aldrig bry mig i det. Istället är det större krav på noggrannhet, eget iniativ, hålla kontakt med läkare och andra, eget ansvar osv då vi alltid jobbar själv (fast man kan alltid ringa en kollega om man behöver fråga eller så) men det är ju inget jag någonsin haft problem med.

Inga kommentarer: