torsdag 5 juni 2014

Mitt paket är på vift :(

Mitt efterlängtade paket från Sverige är på vift. Skulle delas ut idag och jag har inte fått det än så gick in och kollade. Står att adressaten är okänd. Ringde kundtjänst som sa att det står min adress och nr 95 istället för min adress och nr 94. Och då måste det gå tillbaka till Sverige. Så retsamt för en enkel felskrivning på en enda liten siffra!

Man kan ju undra varför då man måste meddela mottagarens telefonnummer, varför ringer de inte och frågar liksom? Jag har i alla fall försökt och se om DHL kan sända om det utan att det måste till Sverige och vända men förmodligen inte. Enligt killen i kundtjänst gick det inte men hittade nått onlineformulär som jag fyllde i med den önskan.

Annars har jag jobbat, åter är jag lite bättre. Hostar mindre och har tydligt mindre ont i halsen. I helgen (fredag till måndag) har jag däremot ett kraftprov. På förmiddagarna har jag 16 patienter. Herrejesus! Men det får lov att gå, är i alla fall flera som bara är kortvisiter som sprutor, mediciner eller kompressionsstrumpor på. Är desto softare på kvällarna 5 patienter och mindre en 1 timmes arbetstid. Skönt då att man har nära. Men det blir tufft, speciellt som det ska bli över 30 grader också.

Inga kommentarer: