onsdag 11 juni 2014

Jävla hosta!

Efter att två nätter i rad hållig sig borta och jag sovit som en stock heeeela nätterna var den igår natt tillbaka. Med besked. Halv ett gav jag upp och tog en ny hutt hostmedicin. Sen gick det hyfsat. På dagarna är den i princip borta.

Så, igår var alltså Jana här och fick sin tack för hjälpen med flytten lunch. Eftersom vi har svårt att kunna ses då vi alltid jobbar mot varandra så passade vi på igår, då Jana har semester denna veckan. Efter en mycket god buffélunch hos Puti (kinesmat) så begav vi oss till Saturn och köpte en tvättmaskin. Det var den enkla delen det. Det var över 30 grader varmt. Det var inte kul att åka bil. Och jag behöver ju en längre vattenslang än normalt då vattenlåset sitter på kortsidan vid badkaret och slagen måste gå längs med badkaret för enda platsen tvättmaskinen kan stå på är på helt kortsidan bredvid. Och Saturn hade slut på sina 3 m slangar. Men som säljaren käckt tyckte, åk till närmaste byggmarknad, det är standard slangar, de har alla.

4 byggmarknader och 2 timmar senare hittade vi äntligen en som hade 3 m slangar hemma. På de tre innan var de slutsålda. Sen var det bara att åka hem och snabbt byta om och åka och jobba. Så snabbt gick det att jag lyckades glömma mobilen hemma. Då är det ju bra man numera har ett par minuter hem. Så mellan ett par patienter åkte jag hem och hämtade den.

Idag har jag därför i min middagspaus bara njutit av att inte göra nånting alls. Det enda jag har gjort är att plocka in torr tvätt (handtvättade lite sporttröjor i förrgår så jag har tillräckligt många till nästa vecka).

Inga kommentarer: