söndag 20 juli 2014

Hemma igen

Kommer foton i ett separat inlägg. Vi har haft det uuuunderbaaaart. Men vaaarmt. Igår var det 36 grader. Idag "bara" 32.

Började igår med att åka och leta tältplats. Vad vi missat var att det är två stora evenemang i stan. Men vi åkte 6 km utanför lite på landet och fick en plats där. Som dessutom låg ca 300 m från havet. Så på den stranden tillbringade vi förmiddagen. På eftermiddagen åkte vi till hamnen och kollade på lite båtar och åt en helt underbart god lax med ris. Märktes att fisken var nyfångad. Jag gillar sällan fisk men den här smakade så gott! Efter hamnbesöket åkte vi till en annan strand med mer sand och blev kvar där enda tills solen gick ner.

Då begav vi oss tillbaka till campingen där vi efter varsinn dusch somnade gott. Sov till halv nio idag på morgonen. Pga evenemangen var den fina strandstanden idag avstängd så vi provade en tredje strand, som också hade sandstrand. Där var vi till strax efter 13.00 idag då kände båda att vi fått nog med sol. Båda var lite röda och brända. Nöjda var vi också så vi valde att så långsamt åka hem. Kom hem vid halv fyra och har ätit, packat ihop tältet ordentligt (var fuktigt av dagg och måste torka) samt packat upp. Nu ska jag kolla på korten och lägga upp de bästa här.

Ska vara runt 30 grader fram till på onsdag och jag jobbar dubbla pass. Blir drygt. Men jag kommer börja relavtivt tidigt så jag i alla fall är klar med förmiddagens patienter innan den värsta värmen kommen. Om det hjälper. Inatt var det visst 25 grader varmt!

Inga kommentarer: