tisdag 29 juli 2014

Min nya hobby

Betala tandläkare.... måste dit en gång till. Men är ändå nöjd för före röntgen trodde hon jag måste dit 5 gånger. Så jag blev rätt nöjd med bara 2 (idag fick en trasig lagning lagas och inte det planerade slutarbetet vid nya tanden).

Hade en ny tjej idag, "min" har slutat. Men den här var också superbra så jag fortsätter gå dit. Himla tur! Vill få ordning på de där jäkla tänderna nu. De blev nog förstörda under de år jag inte gick pga att en tandläkare var så himla knäpp och inte bedövade ordentligt. Men denna kliniken kan jag inte klaga på. Inte de normala tandläkarna jag haft eller specialisterna med implantatet. Visst de är dyra. Men jag betalar hellre lite mer och är nöjd och glad. Fast lite svider det ju i plånboken. :S

Just nu hoppas jag bedövningen går ur snart - men lär dröja sa jag ville ha MYCKET och det fick jag också - så jag kan äta nått. Är hungrig. Men har slickat i mig en glass så någon jättenöd går det egentligen inte på mig.

Nu ska jag se om jag kan googla mig fram till hur man spänner kedjan på en cykel. Min hoppade av både igår och idag och den är alldeles för lång igen. Men vill helst slippa lämna in cykeln och istället fixa det själv (om det går).

Inga kommentarer: