lördag 5 juli 2014

Ledig lördag

Och fint väder. Måste ju egentligen utnyttjas på något sätt. Så vad ska jag göra idag då? Jag ska i alla fall åka och handla, annars har jag ingen frukost att äta. Sen när jag ändå är där ska jag ta mig ett pass på gymmet också. Nu hostar jag så pass lite. Bara ett par gånger per dag. Men det tar emot lite ;). Är alltid så efter ett långt uppehåll, de första gångerna måste man tvinga sig dit. Sen ska jag fundera på om jag har lust att gå på La Strada eller inte. Det är en slags gatuteater och egentligen rätt roligt att se på men vad jag inte gillar är all trängsel. Man ser ju knappt nått. Och varmt blir det. Sen börjar allt först 14.00 och håller på till midnatt men ikväll blir jag i alla fall hemma och ser båda kvartsfinalerna då båda matcherna är väldigt intressanta. Då är ju frågan om det är värt att åka in till stan för att se bara 3 timmar? Det håller på även på söndag så jag tror jag kollar först då. Är dessutom söndagsöppet denna helgen på stan så man kan ju kombinera med att kolla lite i affärer också.

Igår var vi ju på public viewingen igår med. Visst är det roligt och bra stämning att se fotboll så. Men det är också fullproppat med folk, långa köer till att köpa dricka + snordyrt. Så jag var törstig i 3 timmar igår då det knappt inte gick att köpa sig nått att dricka pga allt det. Att se fotboll i lugn och ro på soffan har sina fördelar det med :). Man kan ta sig nått att dricka när man vill, man kan gå på toa när man vill, man har alltid sin plats kvar. Jag är lite bekväm av mig....

Tyskland tog sig ju utan större problem vidare och spelar sin semi på tisdag klockan 22.00. Passar bra då jag har långvecka. Hade matcherna börjat 18.00 hade jag missat dom. Och Brasilien ska ju inte vara någon omöjlighet. Speciellt inte utan Thiago Silva och Neymar. 


Inga kommentarer: