tisdag 13 oktober 2015

Hemma igen

Eller jag har varit hemma ett tag. Hunnit packa upp, handlat och lagat mat. Det har blivit höst här med. När jag åkte var det runt 15 grader varmt och grönt på träden men nu är det 7 grader och träden börjar gulna. Så jag hade kallt inne. 18 grader bara. Men har slagit på elementet och nu är det upp i 19.5 grader så det tar sig.

Jojo och Flixx har jag sett redan också. Båda är vakna tidigt idag. Fluff lär jag väl inte se och Fanny sover än. Flo är än så länge kvar hos Annika. Kan inte hämta henne idag då Annika jobbar till 20.00 och sen har de personalmöte efter det. Så det blir förmodligen imorgon. Annika skulle höra av sig imorgon då har hon fått sitt schema så hon vet när hon är hemma.

Jag ska imorgon fixa så min cykel blir upplåst och eftersom jag måste till låssmeden lämnar jag plasma samtidigt. Det är på samma gata några nummer bort bara. Och så ska jag imorgon eller på torsdag förbi jobbet och hämta upp mitt schema. Semestern är ju slut på måndag. Buuuhuuu. Hade gärna haft 3 veckor till....

Inga kommentarer: