lördag 3 oktober 2015

Slödag

Vaknade vid sju. Tyckte dock det var för tidigt, så läste lite och somnade om. Vaknade halv tolv. Lite för sent. Bestämde mig för idag får bli en slödag. Får visserligen se till gå upp tidigt imorgon och på måndag annars hinner jag inte med allt jag vill ha klart innan jag åker men så är det.

Dessutom ska vi ju på hockey imorgon! Ska bli skitkul. Vet inte när vi åker men matchen börjar 17.00 och tåget tar en halvtimme så runt 15.30 kanske? Ska höra med Hanna sen. Det är billigt att gå på hockey här. Eller här och här, det är i Bremerhaven men de spelar i högsta ligan och vi har sittplatser på långsidan, långt ner och betalar 20 Euro. Det är mindre än hälften mot vad en motsvarande biljett skulle kosta för att se Werder på liknande plats.

Apropå Werder och Hanna så var hon i Hannover och såg dom spela nyss och de förlorade med 0-1, och då låg Hannover sist, så väldigt typiskt Werder alltså. De har nu förlorat mot de båda nykomlingarna och de som låg sist (ja och så även mot Leverkusen men de är ju i alla fall bra). Så nu rasar de i tabellen och tränaren börjar sitta löst. Det är även i år (som de senaste 4 åren) en hopplös samling spelare som jag inte riktigt vet vad de pysslar med och som det ser ut vet inte de själva eller tränaren det heller, det är det som är det sorliga.

Inga kommentarer: