lördag 17 oktober 2015

Paus

Det regnar inte! Wow. Får se hur länge det håller i sig. Måste iväg och köpa grönsaker och frukt.

Jag klev inte upp klockan sju. Eller jag var upp, stoppade tillbaka Fanny och gick och la mig. Somnade först vid fyra tiden. Dels för jag var orolig för Fluffis (som inte ätit på minst 5 dagar, var upp halv två och halv tre och tittade men nä), sen snurrar mycket i huvudet nu och så var jag "tvungen" läsa ut en bok. Så jag sov vidare till 10.15 då posten ringde på dörren med ett paket till mig. Mer böcker från Sverige! :)

Grävde sen fram Fluffis och henne gick det hur bra som helst. Med minst 5 dagar utan mat! Kan ju vara mer, vet inte när hon åt senast när Annika var här. Jäkla hamster! Helst skulle jag vilja ha henne i ett akvarium, då skulle jag se henne fast hon lever i underjorden. Men nu har hon ätit, gör hon alltid när jag gräver fram henne och ställer matskålen framför nosen på henne. Fick inte fram henne så jag kunde ta upp henne, försökte men hon stack. Men ser ut som hon fått tillbaka all sin päls. Ska se om jag ikväll (som ju är mer hamstertid) gör en större insats och tar fram henne. Borde väga henne också och kolla igenom henne. Är på tiden.

Till boken. Boken jag läste ut var Denise Rudbergs tredje bok i serien deckare i finare miljöer; Bara tre kan leka så. Mycket bra. Del 4 låg i paketet jag fick idag och del 5 kommer släppas i november.

Den högt uppsatte och folkkäre politikern Bror Hemros hittas död i sitt hem i Stockholm. Mordet är extremt makabert. Han och hans hustru tycks ha haft ett ytterst normalt liv, men då man börjar nysta i fallet dyker misstanken upp att mordet hänger ihop med en prostitutionsutredning som polisen arbetat med i flera år, men som lagts ner på grund av bristande bevis.
Samtidigt försvinner två kvinnor, båda bosatta på Östermalm, under märkliga former

Jag har märkt hon gör en liten twist.

Bok ett heter:  Ett litet snedsprång
Bok två heter: Två gånger är en vana
Bok tre heter: Bara tre kan leka så
Bok fyra heter: Mellan fyra ögon
Bok fem heter: När klockan slår fem

Enkelt hålla reda på i vilken ordning de ska läsas :)

Inga kommentarer: