tisdag 5 april 2016

Äh, vad fan, jag åker till Madrid ändå

Jag vill ju så gärna och har ju ordnat semester. Fick dessutom en bra lön då jag jobbat mycket i

februari. Så jag åker fast jag blir själv. Kommer dock bara vara där 1 natt. Flyger ner lördag förmiddag, går på matchen lördag kväll och flyger hem söndag kväll igen. Så behöver ingen passa hammisarna heller. De får mat innan jag åker och direkt när jag kommer hem.

Tänkte först flyga från Hamburg då det är billigare men samma problem blir som när jag ska hem från Sverige (då jag fick lov ta ett tidigt flyg och missar en extra dag där) det går inga tåg senare än 22.00 från Hamburg till Bremen. Så jag fick lägga till 50 Euro men istället flyger jag från Bremen och måste byta flyg i Paris på vägen dit och i Amsterdam på vägen hem. Så man tjänar tyvärr ingen tid. Men jag kan då ta ett senare flyg hem och hinner med att ta en stadiontur och se lite av Madrid innan jag flyger hem igen.

Då jag bara ska sova en natt har jag bokat rum på vandrarhem, lite onödigt betala dyrt för hotellrum liksom. Dessutom ligger det bara 20 min gångväg från stadion.
Jag hade ju kunnat vänta och åka nästa år när Hanna kan följa med. Men jag vill så gärna se Estadio Vicente Calderón (som precis som Weserstadion här i Bremen ligger vid en flod där floden gör en böj) och den kommer inte finnas nästa år då de bygger en ny stadion. Och jag vill gärna se Fernando Torres (så vi får ju hoppas han håller sig skadefri nu i 3 veckor, gamla gubben (han fyllde nyss 32 år) man vet ju inte så säkert med sådana ;). Han kommer troligen inte spela för Atlético nästa år (det finns en liten chans men är osäkert). Alltså har jag efter att ha funderat en massa kommit fram till att vad fan, dags att go wild and crazy och åka själv!

Så nu ska jag putsa av engelskan de här veckorna som är tills jag åker. Den lider tyvärr hemskt av att jag bor i Tyskland där alla jäkla program är dubbade och man aldrig behöver använda den! Och min spanska är så sparsam så det är ingen idé försöka putsa på den :)

Inga kommentarer: