lördag 30 april 2016

Usch så trött

Både i knopp och kropp. Somnade såklart inte tidigt igår. Och idag har det gått i ett. Först jobba, upp äckligt tidigt. Sen iväg och lämna plasma och fixa månadskort. Hem och äta och sen var det nästan dags att jobba igen.

Kom hem sent fast jag hade mindre patienter idag för så klart bara för att man EN dag vill komma hem liiiite tidigare så ska det strula. Har en riktig surpuppa som sista, hon är sjukt otrevlig jämt och så klart skulle hon krångla idag så jag kom hem senare än igår till och med. Skitkärring rent ut sagt. Ni vet en sån där som tycker såååå synd om sig och som om man jämför inte alls är så jäkla sjuk (sjuk är hon ju så klart men om man jämför) som flera andra som är hur trevliga och glada jämt fast de har det mycket värre än henne.

Så jag missade helt Atléticos match (med lite flyt hade jag kunnat se andra halvlek men det sket sig ju) men de vann med 1-0 hemma mot Rayo. Barcelona spelar just nu så det vore ju snällt om de ville ta och förlora eller bara spela oavgjort, tack!

Dessutom är jag rätt allergisk och då blir också allt mycket drygare,

Inga kommentarer: