lördag 9 april 2016

Tidig lördag morgon

Fick gå upp tidigt då jag var till veterinären med Nils. Kom hem, åt frukost och satte mig i soffan för att läsa i min superspännande och bra bok. Var dock så trött jag fick kämpa med att hålla ögonen öppna så strax efter 12 gav jag upp och la mig på soffan en timme.

Idag ska jag städa lite, se fotboll och ta det lugnt. Måste se om jag kan hitta kombinationen till låset på reservcykeln (trodde jag stoppat lappen i plånboken men där är den inte) då jag igår kväll hos näst sista patienten fick punka på min cykel. Lämnar in den på måndag, måste ändå in till stan för besök hos tandhygienisten. Ville inte göra det idag när Nils var med, det tar ju längre tid och bättre han kom hem fort. Men den blir ju inte färdig på en dag förmodligen så måste fixa till reservhojen (pumpa däcken, se till jag får upp låset osv).

Borde handla också men få se om jag struntar i det. Är inte jättenödvändigt, det kan vänta till på måndag. Å ena sidan har vi fint väder om man kan gärna vara ute. Men det har jag ju delvis varit redan imorse å andra sidan :).

Inga kommentarer: