fredag 29 april 2016

Fullt upp

Idag har jag haft fullt upp. Jobbade 10.15-13.30 sen hem och äta lite snabbt och 14.30 var jag med Uffe hos veterinären (läs mer i hamsterbloggen) hemma igen 15.00 och om en halvtimme dvs 16.00 måste jag börja jobba igen. Pust. Kommer nöjd sjunka ner i soffan vid halv nio ikväll och då inte göra ett dugg mer. Eller jo, äta, mata hamstrarna, släppa ut en del och sånt måste ju göras. Måste komma isäng i tid ikväll också då jag måste upp klockan 5 imorgon bitti.

Och det är inte lugnare imorgon. Först jobb 6-9 ungefär sen sticker jag direkt och lämnar plasma samt skaffar ett månadskort på buss och spårvagn. De senaste månaderna har jag åkt för mer än månadskostnaden eller bara någon euro där under och då kan jag lika gärna ha ett månadskort och får åka hur mycket jag vill. Lär ju inte åka mindre framöver vad jag kan tro.

Sen blir det hem att äta innan jobbet drar igång igen vid 16-tiden. Men på söndag har jag bara jobbet. Fast måste passa på att städa lite då jag på måndag har tandläkaren + massa jobb och på tisdag förmiddag klockan 10.00 kommer vaktisen och ska kolla golvet i sovrummet + att han har med sig det där avtalet jag måste skriva på för att kunna byta lägenhet. Vore ju bra om det såg någorlunda ut här då liksom...

Därimellan ska jag klämma in tvätt, kolla fotboll (som tur var bara på TV) och ja vore ju bra om jag hann träna någon dag också men det ser lite mörkt ut på den fronten. Dessutom ska Uffe ha medicin tre gånger om dagen. Det är ju bra jag vet vad jag har att göra i alla fall :).

Inga kommentarer: