tisdag 26 april 2016

Det är litet motigt nu

Först ett hemskt privat besked som gör jag skulle behöva spara alla ören jag kan. Hade jag vetat det förut hade jag ju inte åkt till Madrid. Å andra sidan kanske det blir den enda semesterresan på länge. Och dumt ångra något man inte visste innan och resan var skön.

Och sen skulle jag imorgon titta på en perfekt ny lägenhet. Nära där jag bor nu med en hyra på bara 90 Euro mer än den jag har idag dvs jag skulle kunna betala den själv också. Så ringer de imorse och säger Gewoba ringt och den är redan uthyrd. Förstår jag iof den var snorbillig. Suttit och försökt hitta andra men det är lite dåligt utbud just nu. Iof sa hon på Gewoba att nu är det månadsskifte och många kommer då in dessa dagar och kommer då ut online om 1-2 veckor.

Sen pajjar min dator imorse. Det har iof varit lite på gång, fläkten har låtit högt och jag har haft glappkontakt men den hade lika gärna kunna funkat 1 år till. Har nu hittat en gammal trotjänare som funkar (frågan är väl bara hur länge) men så seg den är! Tar en kvar att söka fram något. Man får liksom inte ha bråttom. Sen hänger den sig titt som tätt också. Som tur är kan jag fixa mycket via min smartphone men inte allt. Få se om jag kan ha denna så länge annars får jag väl fixa mig en ny men på avbetalning.

Ja, just ja. Enligt vaktmästaren är golvet inte giftig men han ska komma nästa tisdag och kolla på det. Nu sa iof han också att jag inte skulle ta bort plattorna. Lite svårt dock då de som är trasiga redan är borta. Så nått skit är det ju med golvet helt klart.

Ska vi prata om något mer positivt så är det sommarmånader som kommer, det brukar innebära mycket jobb = mycket i lön. Sen får vi väl hoppas på en bra bonus som förra året. Jag jobbar bara kväll och har korta kvällsveckan = är hemma runt 20-20.30 och det är Champions Leauge vecka. Alltid något.

Inga kommentarer: